EAR TORTURE NIGHT bändi-info

Osoite: Tanhuantie 3 (Kontula, Helsinki) Ajo-ohjeet: Kehä 1 Itään. Lahden/Porvoonväylän jälkeen toinen liittymä (ensimmäinen, jossa liikennevalot) vasemmalle suunta Kontula/Vesala. Aja suoraan 1,7km. Hyvänä maamerkkinä vasemmalle jää Kontulan ostoskeskus ja metroasema sekä niiden jälkeen Neste huoltoasema, jonka jälkeen toinen katu oikealle on Tanhuantie. 350 metrin kuluttua Bar Taikurin Hattu on oikealla (taitaa olla kadun ainoa baari).

Aikataulu (joustava sellainen):
18:00 Kamojen roudaus ja soundcheck sekä ruokailu jossain välissä
21:00 1. bändi
22:00 2. bändi
23:00 3. bändi
24:00 4. bändi
01:30 valomerkki
Pois roudaus viimeistään seuraavan päivän aikana.

Baari hoitaa: PA (ja 2 monitoria, jotka ei kyl taida toimia).
12-kanavainen kaukokaapeli.
3 olut tölkkiä per soittaja ja sen jälkeen halvemmalla bisseä.

Keikan järjestäjä hoitaa:
3x T-Bone Mb-60 laulumikkiä.
2x T-Bone Mb-85 mikkiä (toimii niin lauluissa kuin rummuissakin, Shure 58 kopio).
4 mikkiständiä.
Tarvittaessa 1x BD-300 bassarimikki, 4x CD-65 tomi/virvelimikkiä, 2x EM-500 overhead mikkiä (paikka on kyllä sen verran pieni, että tuskin kaikkea kannattaa mikittää)
Tama rumpusetti kahdella etutomilla.
Laney kitaranuppi (säröllä) ja Marshall kaappi.
Warwick bassokaappi.
Kuvia löytyy Backline rental sivulta.
Tarvittaessa rummuista löytyy tuplapedaali (hieman rikki, mutta toimii), virveli ja pellit. Näiden tarve pitää tietää etukäteen.
Loput kamat katsotaan keikkakohtaisesti. Ilmoittakaa ajoissa, mielellään pari viikkoa etukäteen, mutta vähintään viikko etukäteen, mitä olette tuomassa ja mitä muut bändit saa käyttää ja erityisesti mitä tarvitsette meiltä, jotta ehdimme järjestää tarvittavat laitteet.
Vegaaniruokaa (joskus saattaa lisukkeena olla jotain maitopohjaista). Ilmoittakaa mahdollisistaq allergioista yms hyvissä ajoin, vähintään viikkoa ennen.

Jokainen bändi tuo omat: Kitarat, bassot, piuhat, särkijät, mahdolliset muut soittimet. Rummuista virveli, pedaali ja pellit. Ilmoittakaa hyvissä ajoissa, jos tarvitsette järjestäjältä jotain näistä. Mitään selloja, huiluja, saksofoneja tms emme pysty järjestämään.

Toimittakaa ajoissa, mielellään ns heti, lista soittajista (nimi, instrumentti) sekä muusta mahdollisesta henkilökunnasta (esim kuski).
Lavakartta on myös hyvä toimittaa, jos sellainen on mielestänne tarpeen. Oletus set up on basso ja kakkoskitara rumpujen yhdelle puolelle ja ykköskitara toiselle puolelle ja mikit lavan etureunassa.
Vieraslista voidaan tehdä keikkapäivänä klo 18 ja 21 välillä, mutta pidetään vieraslista mahdollisimman minimaalisena, jotta bändeille riittää maksavia asiakkaita esimerkiksi polttoainetta varten. Ilmoittakaa myös mahdollinen yöpaikkatarve (monta henkilöä) mahdollisimman pian, viimeistään viikkoa ennen.

Tuotteko distroa mukananne? Kuinka paljon tarvitsette pöytätilaa? Yritämme järjestää tarvittavan. Yleensä ollut yksi pöytä miksauspöydän vieressä. missä myös Beer Punks distro.

Tapahtuma videoidaan ja joka bändiltä julkaistaan yksi monella kameralla kuvattu biisi YouTubessa (https://www.youtube.com/channel/UCjYJETsR8OMUh0AeLGRx9FQ). Ainakin pari biisiä kuvataan, joista valitaan toinen julkaistavaksi. Jos mahdollista, kertokaa ajoissa mikä/mitkä biisi/t haluatte kuvattavan/julkaistavan. Huomioikaa, ettei kaikki kuvaajat tunne Teidän biisejänne, joten valitkaa jotenkin helposti tunnistettavat biisit, esimerkiksi “kolmas ja neljäs” biisi. Settilappu etukäteen toimitettuna helpottaa asiaa huomattavasti. Mahdollisesti julkaisemme kokoelmadvd:n, 4 keikkaa / 16 bändiä / 2 biisiä per bändi tms. Emme tietenkään julkaise mitään, jos bändi kieltää julkaisun.

Teosto esityskorvaukset. Bändin niin halutessa voimme maksaa Teostolle esityskorvaukset ja jos niin haluatte, niin toimittakaa settilista viimeistään keikkapäivänä. Mukaan tekijöiden Teosto asiakasnumerot yms tarpeelliset tiedot. Mutta koska teemme tätä minimaalisella budjetilla ja suurehkolla tappioriskillä, niin toivomme bändin antavan meille maksuvapautuksen kyseisessä tapahtumassa (nykyään ilmeisesti on mahdollista vapauttaa Teostomaksuista tapauskohtaisesti). Sama pätee myös julkaistavaan videobiisiin YouTubessa, Dvd:stä luonnollisesti maksamme Teostot automaattisesti.

Sosiaalinen media: Toivomme bändien jakavan fb-tapahtumaa omilla sivuillanne (bändit kyllä lisätään tapahtumajärjestäjiksi, jolloin se näkyy automaattisesti bändin tapahtumissa, mutta jakaminen lisää näkyvyyttä), kuten myös omilla henkilökohtaisilla sivuillanne näkyvyyden lisäämiseksi.
https://www.facebook.com/uceventsfinland/ sivulta löytyy tapahtumat ja sivua saa myös tykätä.
https://www.youtube.com/channel/UCjYJETsR8OMUh0AeLGRx9FQ osoitteesta löytyy aiempia videoita (hyvin jälkijunassa ja ainakaan uusilla lavavaloilla kuvattua ei vielä ole) ja kanavan tilaaminen on suotavaa. Myös tämän fb-sivua https://www.facebook.com/beerpunksdistribution saa tykätä.
Julistetta saa myös jakaa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä jne. Tietysti myös printtailla saa tai voidaan toimittaa valmiiksi printattuja julisteita ja/tai flyereita.